Kurv

Om mig

Lise Kryger, Illustrator
Uddannet grafiker, tegner og kruseduller

Min daglige inspiration og glæde finder jeg ved havet, hvor jeg bor sammen med min mand og søn. Tegningerne er et udtryk for min glæde og taknemmelighed for livet.

Lise Kryger
Århus, Denmark

Vil du se mere af det, jeg går og laver?

Noget af det jeg brænder mest for her i livet er at komme ud og opleve verden. Se forskelligehederne og de mange måder du kan leve livet på. Derfor har jeg og min mand, Peter, en rejseblog hvor fokus er at finde eventyret. Her både blogger jeg og øver mig i at fotografere og redigere rejsebilleder. Se rejsebloggen her: Eventyrsstyrelsen

Som 15-årig fik jeg et angstanfald som spredte sig til en voldsom angst, jeg levede ubehandlet med i mange år. Da jeg midt i 30’erne endelig fik den hjælp jeg skulle bruge for at slippe min angst besluttede jeg mig samtidig for at lave hjemmesiden Slipangsten.dk i 2007. Dengang var der ikke meget at finde online om angst, så det blev min mission at åbne op om emnet og nedbryde tabuet og stigmatiseringen om angst. Jeg står for hjemmesiden, blogger og skriver nyhedsbreve om hvad angst er og tilbyder værktøjer som får angsten til at slippe. Til det har jeg også udarbejdet online-kurser og e-bøger. Få hjælp til at slippe din angst på Slipangsten.dk.

Sammen med min mand har jeg også webbureauet: StærkeSider.dk. Her udarbejder vi webløsninger – mit arbejde består i opsætning af WordPress, grafisk design. Se vores webbureau her: Stærkesider.dk.

  • Lokation

    Strandvangsvej
    8250 Egå, Denmark

    Følg mig

  • Skriv til mig