Privacy and Cookies Policy

Ved besøg på Slipangsten.dk accepterer du nedenstående privatlivspolitik inkl. retningslinier for behandling af cookies.

Oversigt 1. Generelt 2. Cookies 2.1 Hvad er cookies 2.2 Hvad bruger vi cookies til 2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies 2.4 Hvordan undgår du cookies 2.5 Cookies fra Google 3. Personoplysninger 3.1 Hvad er personoplysninger 3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger 3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til 3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger 3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger 4. Kontakt

1. Generelt Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Doodlethemoment.dk oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Doodlethemoment.dk indsamler oplysninger om dig på to måder: – Ved brug af cookies – Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies 2.1. Hvad er cookies? Første gang du besøger Doodlethemoment.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. 2.2 Hvad bruger vi cookies til? Cookies er med til at fortælle Slipangsten.dk om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger Doodlethemoment.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre m.m. 2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies? De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på Doodlethemoment.dk. Hver gang du genbesøger hjemmesiden forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies. 2.4 Hvordan undgår du cookies? Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone  Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”. 2.5 Cookies fra Google (trafikmålinger) Doodlethemoment.dk benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er at danne statistisk information og opnå bedre viden om hele internetbruger-gruppen. Du kan fravælge at indgå i Google målingen her  3. Personoplysninger 3.1 Hvad er personoplysninger? Doodlethemoment.dk  beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på hjemmesiden eller på anden måde henvender dig via indtastningsformularer. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer og e-mail men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til fotografi m.m. 3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? Når du køber tjenester på Doodlethemoment.dk har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Doodlethemoment.dk. 3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. henvender dig via indtastningsformularer bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger. Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. 3.4. Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider. 4. Kontakt Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Doodlethemoment.dk, skal du rette henvendelse på lise@doodlethemoment.dk  Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Med venlig hilsen Doodlethemoment.dk   Opdateret 2. september 2014

  • Lokation

    Strandvangsvej
    8250 Egå, Denmark

    Følg mig

  • Skriv til mig